Post by singsinneynonskang on Mar 7, 2022 5:04:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
این بهترین بازی دنیاست😚😚 از سازنده ش بسیار ممنونم.😻😻
خیلی بده یک ستاره هم زیاد
🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
بازی جالب بود اما تبلیغات بسیار زیادی در هر سطح وجود دارد. گاهی اوقات بین سطح قرار می گیرد. برای مرحله بعدی باید 30 ثانیه صبر کنید.
قاتل زمان مناسب است اما به نظر من تبلیغات بیش از حد است. نوعی از تجربه کم می کند. در غیر این صورت بسیار ساده و راهی مناسب برای کشتن چند دقیقه ای است.
این بازی عالیپیشنهاد را حتما نصب کنید 😍😍😍
گیم پلی بازی سرگرم کننده است، اما تبلیغات فراوان کاملاً مضحک است. من 4 تبلیغ در عرض 2 دقیقه از بازی دارم. من آن را حذف می کنم فقط به این دلیل که با تبلیغات مورد سرزنش قرار می گیرید.
در ابتدا بسیار سرگرم کننده است، اما سطوح اضافه کاری یکسان می شود، چیز جدیدی اضافه نمی شود. پوست های کدر تنها با یک رنگ. تبلیغات در همه جا همچنین هیچ راهی برای دانستن اینکه چه زمانی قرار است اتفاقی بیفتد وجود ندارد تا اجازه داده شود که بمیرد و تبلیغی ظاهر شود. این بازی دارای یک فرضیه و پتانسیل بسیار سرگرم کننده است، اما از این پتانسیل هرگز استفاده نمی شود.
این یک بازی فوق العاده است، هیچ مشکلی در آن وجود ندارد. من عاشق این هستم که چگونه می توان پرنده خود را سفارشی کرد، و زمانی که آن بازی های کوچک کوچک را برای دریافت سکه ها و پوسته های مختلف پرنده دریافت می کنیم. 5 ستاره از من👍
واقعا بازی خوبی است. اما مسئله این است که من نمی توانم پوسته های رایگان را باز کنم!! من فکر می کنم این یک اشکال است لطفا رفع کنید.
تبلیغات!! این بازی با تبلیغات زیاد لذت بخش نیست. من توصیه می کنم. آن را نصب نمی کنید مگر اینکه الف: از یک قفل adb خوب مانند blockada (از وب سایت، نه نسخه Playstore) استفاده کنید یا b: از Luckypatcher برای حذف ارجاعات تبلیغاتی استفاده کنید. من میتوانم تبلیغات را در یک بازی یا برنامه مناسب تحمل کنم، اما نه زمانی که آنها مانند این تبلیغات را در اختیار بگیرند.
دوس نداشتم
سطح اول را در 10 ثانیه به پایان رساندم، از من پرسیده شد که آیا می خواهم یک تبلیغ برای 100 ستاره یا سکه یا هر چیز دیگری تماشا کنم. گفتم نه، به هر حال یک تبلیغ شروع به پخش کرد. بدیهی است که چیزی دریافت نکردم، اما آنها من را وادار کردند که تبلیغ را در هر صورت تماشا کنم. اگر میخواهید این را بازی کنید وایفای و دیتا را خاموش کنید، اما وقت شما را تلف نمیکنم.
بدترین بازی دنیا خواهشاً نصب نکنید
خوب نیست من که راضی نبودم خیلی حافظه میبره والا من پاک کردم
وای من عاشق این بازی شدم.😍😍😍😍😍😍 این خیلی خوب بود. 💟پنج ستاره براش خیییییییئیییییییییییییییییییییییییییلی کمه باید بهش 999999999999999999999999999999999999999999 ستاره یا خیلی بیشتر داد ولی حیف که نمیشه اما من انقدر ستاره میدم. 😘😘😘😘 خیلی هم مرغش نازه و صدای خیلی خوبی هم داره. 💓💓💓💓 ممنون از سازنده ای که این بازی خوب رو درست کرد واقعا ممنون 💞💞💞💞💞💞💝💝💝💝 من رها هستم 10 سالم 😊😊
اونقدر جالب نیست
یک بازی بسیار سرگرم کننده در آپدیت کاملاً جدید است که چند روز پیش شروع شده است که در آن می توانید چیزهای کوچک را از دهان خود بجوید و می توانید انتخاب کنید که چه چیزی از دهان شما شلیک می کند و سپس می توانید پس زمینه های مختلف طبقات مختلف و متفاوت را تغییر دهید. پرندگان و واقعاً به شما نمی گوید که در چه سطحی هستید، فکر نمی کنم، اما خیلی خوب است
من فائزه هستم ۱۵ سالمه واقعا نصب کنید خیلی عالی من دوست دارم هرکی میگه به درد نمیخوره واسه خودش میگه که ما نصب نکنیم نصب کنید
Bird's Of Talegani Square / کبوترهای چهارراه طالقانی
یه ستاره ام براش زیاده
برای سر گرمی خوبه
من می گویم این بازی کمی عجیب است اما واقعا سرگرم کننده است، اما وقتی می گویم عجیب است به این معنی است که بهم ریخته است و برای من عجیب است زیرا مانند مرغی است که در حال تخم گذاری است اما شما تخم ها را پشت سر می گذارید و وقتی روی صفحه ضربه می زنید می گذارید و نمیدانم که تخممرغها وجود دارد یا نه، نمیدانم چه چیز دیگری میتواند باشد، اما از جنبه مثبت این بازی، واقعاً سرگرمکننده است، اما افزودنهای بسیار زیادی حتی پسزمینههای جدید و جوجههای جدید دریافت کردم، بنابراین اگر میخواهید این بازی را همین حالا دانلود کنید!
تبلیغات با کمی شبیه سازی پرندگان شل و ول پرتاب شده در ... مانند OMG. من می دانم که شما به عنوان یک برنامه نویس به عنوان یک جریان درآمد به این موضوع اعتماد می کنید ... اما به طور جدی. سطح... تبلیغ....سطح....آگهی.....سطح...تبلیغ...اینو 5 دقیقه بازی کرد و حتما 60 یا 70 تا تبلیغ دیده. خیلی زیاد.
A Bird
Whether you are participating in a Christmas or summer bird count, doing a birdathon or “big day”, a veteran “lister”, or are just looking for an easy way
من دارم دانلود میکنم نمیدونم خوبه یا نه
Apple Watch | اپل واچ - Pinterest
این به هیچ وجه سرگرم کننده نیست زیرا شما فقط ضربه می زنید و هر بار که می میرید یا سطحی را تکمیل می کنید تبلیغی به مدت 30 ثانیه دریافت می کنید و به شما اجازه نمی دهد از آن بگذرید.
بازی 5 ستاره می گیرد، مقدار دیوانه کننده تبلیغاتی که برای بازی آن باید تماشا کنم -3 می شود.
With a stay at Urban Bird Hotel in Kuala Lumpur (Pudu), you'll be within a 15-minute drive of Petaling Street and Merdeka Square.
این بازی خیلی افتزاح سازندش وگتشو حدر داده 😥😐😐😐😐😓😓😪😪😪
بازی جالبی هست زیاد معرفی نمی کنم
من این بازی را دوست دارم. برد زیبا است و سطوح مانند آسان متوسط و سخت متوسط سخت و سخت مانند این بسیار خوب هستند
تتتتتتتتحخعبلاتشی حختل😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
خیلی جالب بود..... بسیار چالش برانگیز است و هر سطح با چیزی جدید و حتی شگفت انگیزتر همراه است. بهترین بخش در مورد آن گرافیک زیبا است. بله، با وجود اینکه اعتراف میکنم که تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، من فقط وای فای را خاموش میکنم و زمانی که تبلیغاتی ندارند، آفلاین بازی میکنم. لطفا آواتارها و پس زمینه های جدید را ارزان تر کنید. با تشکر برای یک بازی شگفت انگیز
Castle Crush:Epic Battle Strateške igre bwf
Square Bird ミニゲーム ibb
بازیه جالبیه من تازه نصبش کردم اما نمیدونم ایا بعد یه مدت تکراری میشه یا نه بخاطر همین فعلا ۳ ستاره دادم
Square Bird የተለመደ jjav
این یک بازی عالی با سطوح زیاد است. من آن را دوست دارم!!!💟 آسان است، اما سرگرم کننده است. لباس های رنگی بسیار زیادی دارد و حتی می توانید رنگ کف را تغییر دهید. رنگمو به صورتی تغییر دادم لول!!! این یک بازی پنج ستاره است!!! 🌟🌟🌟🌟🌟 وقت خود را با بحث در مورد اینکه کدام بازی می خواهید تلف نکنید و این برنامه را دریافت کنید. خوش بگذره!!!😉 ربکا کی 💙
این یک بازی بسیار خوب است. اما گاهی اوقات من یک تبلیغ را تماشا می کنم تا بعد از یک بازی مانند یک پوسته یا 3 جعبه رمز و راز اضافی شوم، اما پس از تماشای یک تبلیغ، چیزی را که می خواستم به من نمی دهد، فقط مشکل را برطرف می کنم یا هر چیز دیگری که مشکل بزرگی نیست، توصیه می کنم نصب کنید. بازی