(Android) The Inner World - The Last Wind Monk kodai didina brangakmenius
Mar 7, 2022 5:07:28 GMT -5
Post by singsinneynonskang on Mar 7, 2022 5:07:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Inner World - The Last Wind Monk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Inner World - The Last Wind Monk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ The Inner World - The Last Wind Monk 2022 version ▞▞▞
Negaliu pakeisti kalbos į vokiečių, nesugadinęs programinės įrangos, kuri sugenda pati. Naudoju Android 7 lg v10
Neparengtas mobiliojo ryšio prievadui. Nėra galimybės pasiekti inventorių.
Nuostabi istorija. Puikus zaidimas.
žaidimas nesuderinamas su mano telefonu (OnePlus 5t)
tereikia palaikyti viso ekrano palaikymą telefonuose su „Samsung Infinity“ ekranu.
baigė ankstesnį žaidimą be problemų su programine įranga ir labai patiko pirmasis žaidimas. Šis žaidimas turi puikią grafiką, tačiau minusas yra tas, kad ekrano dydis nesuderinamas su Oneplus telefonais. Ką tik perskaičiau ankstesnes apžvalgas ir atrodo, kad tai yra visų „OnePlus“ vartotojų problema. Tikiuosi, kad atnaujinta versija išspręs šią problemą.
The Inner World - The Last Wind Monk Avontuur uqm
Netelpa 1 6 apačios ekranas nupjautas, todėl negalima žaisti.
Puikus nuostabaus žaidimo „tašk ir spustelėkite nuotykių“ epizodas! Valandos linksmybių.
Man patiko pirmasis vidinis pasaulis ir nekantriai laukiau, kada galėsiu žaisti šį. Deja, mano naujajame telefone, kurio ekrano santykis yra 19,5:9, negali būti. o ne ribojasi, žaidimas yra visiškai priartintas, kad negalėčiau pasiekti meniu klavišų. Žinau, kad neatnaujinote žaidimo nuo 2018 m., bet man jis tikrai patiko, jei galėtumėte tai pataisyti.nusipirkau žaidimą ir žaidžiau pirmas penkias minutes, jis sugedo, užšaldė ekraną, visas telefonas buvo užšaldytas maždaug 10 minučių, net negalėjau jo išjungti.. Pagaliau jis paleistas iš naujo, kelis kartus atidariau jį, bandydamas tęsti žaidimą, ir taip tas pats dalykas toje pačioje vietoje užšąla išjungia žaidimą ir užšaldo mano telefoną kiekvieną kartą, kai esu toks nusivylęs, kad iššvaistau pinigus ir man labai patiko paskutinis žaidimas, todėl man buvo įdomu žaisti. Beje, naudoju galaxy s7. Būčiau dėkingas už pinigų grąžinimą šiuo metu
UI netinka telefonui ar jokiam telefonui. Pixel 3 XL. Koks didžiulis nusivylimas.
Man patinka abu šie žaidimai, jie tokie geri ir juokingi, todėl rekomenduoju gauti 5 žvaigždutes ir tikiuosi, kad padarysite daugiau!
Negalėjau žaisti šio žaidimo, nes labai patiko pirmasis, nes mano 1 7 pro vaizdo santykis yra išjungtas. Negalite pasiekti jokio meniu ar inventoriaus, todėl žaidimas tampa nenaudingas. Susisiekta su palaikymo tarnyba, po kelių savaičių neatsakyta. Netinka aukščiausios kokybės žaidimui. Jei bus atlikti pakeitimai, tai peržiūrės.
Nuostabu. Dėkojame, kad sukūrėte „Android“ prievadą. Ir kaina tikrai gera.
Kafem — Restoran Oyunu Gündelik nex
Redaguoju, nes po to, kai dar šiek tiek pasimaišiau su savo nustatymais, galėjau žaisti žaidimą puikiai.Nuostabus pirmojo žaidimo tęsinys su nuostabiais meno kūriniais. Vienintelė problema ta, kad įkėlimo ekranai buvo nepakeliamai ilgi, kartais užtrukdavo ilgiau nei minutę.
Žaidžiama Galaxy Note 8, kuriame veikia 7.1.1 ir veikia su S Pen🖋. Pradinėje versijoje buvo pasiekimų trūkumų. Iki šiol to, ką žaidžiau šioje versijoje, dar nebuvau. Sugrįšiu ir įvertinsiu iš naujo, kai baigsiu visą žaidimą. Man patiko originali versija, atėmus Achievement trikdžius... Negrįšiu ir pakartosiu ketvirtą kartą, kad pamatyčiau... Tikimės, kad šis naujausias atnaujinimas ištaisė visas antrosios versijos problemas. Abu žaidimai yra puikios siužetinės linijos ir turi daug galvosūkių, kuriuos reikia išspręsti. Jei ieškote žaidimo, kuris būtų įdomus ir linksmas pagal „point and click“ žanrą, kurį užbaigti prireiks šiek tiek laiko, kad gautumėte verti pinigų, šie 2 „Inner World“ žaidimai yra verti serialo...
Sužaidus pirmąjį, nekantravau išbandyti šį. Tai viršijo mano lūkesčius! Laukiu daugiau!!!
Šis žaidimas man patiko kaip ir pirmasis. „not perfect“ turi keletą žagsėjimų, bet nieko didelio, tik šiek tiek erzina, kai tikrai įsitraukiate į žaidimą. Tikrai rekomenduoju, jei jums patinka galvosūkiai ir mieli maži juokingi žaidimai.
Jis vis dūžta!
Patiko šis žaidimas
„Android“ reikia daugiau nuotykių, nes jie turi STORY. Tačiau reikia žaisti planšetiniuose kompiuteriuose – nieko gero telefone.
Dar geriau nei pirmasis, didelis FU naciams ir žmonių noras naikinti aplinką ideologijai.
Tęskite nuostabų darbą, serialas patiko. Kartais jis įstrigo
Negalima paleisti, nes ekranas apkarpytas. „Android“ nustatymų keitimas nepadeda.
negalima žaisti 1 6, inventorius nutraukiamas
Mėgstu šiuos žaidimus
Žaidimas vis dar veikia puikiai. Taip, senesniems įrenginiams yra riba, tačiau ją galima lengvai ištaisyti „Android“ nustatymuose įjungus „viso ekrano programas“.
Man labai patinka šis žaidimas, o pirmasis taip pat buvo toks geras
Tikrai geras tęsinys, labai geras žaidimas, patiko graži animacinė balso vaidyba
Toks gerai parašytas ir smagus žaidimas. Tikriausiai mano top 5, o tai kažką sako. Ir tai nesibaigia, jei perjungiate į kitą programą arba paspaudžiate pagrindinį ekraną, kaip tai padarė pirmasis, todėl tai tikrai naudinga. Buvo vienas netinkamas pokštas, bet šiaip tai yra visuotinai malonus žaidimas! Užuominų sistema taip pat yra fantastiška; Man patinka, kai galiu šiek tiek pajudinti, neatidavus viso sprendimo. Labai norėčiau, kad tai padarytų daugiau žaidimų!
Tikrai puikus tęsinys, patobulinantis pirmojo žaidimo istoriją ir personažus, kad būtų pateikta dar geresnė istorija. Graži grafika kaip visada ir nuostabi muzika. Kai kuriems galvosūkiams šiek tiek trūksta iššūkių ir jie labiau priklauso nuo bandymų ir klaidų, tačiau apskritai tai yra fantastiškas žaidimas, visiškai vertas savo kainos.
Buvo smagu ir gerai apgalvota. Tačiau kai kurios užduotys, kurias turite atlikti, nepasiduoda žaidėjui, norint padaryti protingą išvadą. Bet apskritai labai smagu su puikiais personažais, išskyrus merginą. Ji vis dar siaubinga.
Nuostabus žaidimas, bet kaip dėl kai kurių užuominų apie slaptus pasiekimus?
Padaryk vidinį pasaulį 3. Ty
Geresnė atmosfera ir loginiai galvosūkiai nei priešistorė ir geresnis humoras.
The Inner World - The Last Wind Monk הרפתקאות upeb
Puikus tęsinys
Baigė abu „Inner World“ žaidimus prieš kelis mėnesius. Turiu pasakyti, kad tokių žaidimų kaip ši serija nėra daug. Nuostabus žaidimas, nuostabi istorija, nuostabūs personažai ir tiesiog malonus taškas ir spustelėkite nuotykis. Kantriai laukite kito taško ir spustelėkite nuotykių 🤗
Automatiškai 5 žvaigždutės neaiškioms nuorodoms. „Žalia nėra kūrybinga spalva“. Aš šyptelėjau
Atrodė geras žaidimas ir nekantriai laukiau, kada galėsiu jį žaisti, bet, deja, jis visiškai netelpa ant mano Oneplus 6t ekrano. Tekstas iškirptas.
Aš įsimylėjau šį žaidimą 🥰
Kaip kiti aprašė anksčiau. Prekės / krepšio meniu nepasiekiamas, todėl nuotykių žaidimo visiškai negalima žaisti. Nepirkite!
Negaliu žaisti žaidimo, nes ekrano dydis yra išjungtas ir jis nupjaunamas apačioje