(Android/iOS) Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes kody zwiększają pierwiastki
Mar 7, 2022 5:10:30 GMT -5
Post by singsinneynonskang on Mar 7, 2022 5:10:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają pierwiastki ▞▞▞
▞▞▞ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 2022 version ▞▞▞
Nudy. Ta gra nie ma zakresu. Gdzie są misje? Mam jeden na początek, nabierz trochę głębi.
Jak mogę się tam dostać. Twoja grafika jest bombą, powinieneś dodać więcej misji i bomby swobodnego spadania, takie jak bomby GPS, co byłoby niesamowite, pokazuje też więcej pulpitu kokpitu, który byłby fajny, moje koło nagród nie jest już aktywne, czy możesz poprawić że pomogłoby to również Tobie, a inna gra symulacyjna, której nie mogę nazwać, jest podobna i biegnie w bliskim wyścigu. Dwaj są moimi ulubionymi. Dałem wam obojgu 5 gwiazdek, dzięki i będę czekał na nowe aktualizacje przyszłość kontynuuj dobrą pracę.
Świetna gra. To zabawne. Trudne. Nie mogę przestać grać. Mam dwie propozycje, aby uczynić tę grę jeszcze lepszą. Po pierwsze chciałbym mieć zapis meczowy po meczach. Pokazuje pozycję w meczu, zabójstwo, śmierć, liczbę asyst wszystkich graczy w tym meczu. Po drugie, pozwól mi wybrać samolot, na którym chcę się namierzyć. Automatyczna blokada może łatwo zablokować się na samolocie, na którym nie chcę blokować.
Nie można grać po 5 etapie w żadnym trybie Kupowanie nowej broni i wojowników sprawia, że gra jest jak glitch. Jak stare gry z żetonami. Proszę, napraw to. (nie mów mi, abym wyczyścić dane lub pamięć podręczną, a następnie zrestartuj grę..) Już próbowałem, 😔
Gry są dobre. Ale po 27 poziomie nie możesz dalej się rozwijać. Wymaga F22 Raptor, który jest o 5 poziomów bardziej zaawansowany niż ten, który masz. I nie ma innego sposobu na zarabianie monet poza oglądaniem reklam, w których możesz wygrać 20000 monet po obejrzeniu 10-12 reklam, ale potrzebujesz ponad 10 milionów monet, co wydaje się nie tylko niemożliwe, ale także absurdalnie trudne. Więc odinstaluj teraz. 👎👎👎👎👎👎👎👎.
To bardzo zła gra. Starają się, aby gra wyglądała na ciężką, ale wydaje się, że to tylko oszustwo, ponieważ nikogo nie będzie przy tobie, a rakiety pojawią się znikąd. A gra jest głupia. I na wiele sposobów.
Bardzo dobra gra. Ładna grafika, kontrola, brak reklam. Programisci nie postawili pierwowzoru na zarobek i szacun za to
Muszę usunąć, ponieważ nie mogę zamknąć aplikacji po jej otwarciu. Nie mogę znaleźć oczywistej opcji zamknięcia. Mój telefon ma przyciski na ekranie...
ta gra polega na oglądaniu reklam. Kampania lub inne misje nie dają wystarczającej ilości gotówki jako nagrody, aby kupić bardziej zaawansowany samolot, który jest wymagany do następnego poziomu. Więc musisz oglądać reklamy około 30 do 40 razy, jeśli chcesz kupić samolot myśliwski wysokiego poziomu, co jest naprawdę denerwujące.
Ta gra ma duży potencjał, ale projektanci tej gry muszą się wiele nauczyć o charakterystyce lotu. Samolot powinien mieć pełne możliwości przechyłu i odchylenia, a także zdolności wznoszenia i nurkowania. Innymi słowy, pozwól mu latać jak prawdziwe. Grafika jest fenomenalna, ale brakuje jej zwrotności i możliwości prawdziwych myśliwców
Potrzebuje dużo więcej rzeczy do zrobienia, kiedy robi się nudno... może powinieneś pomyśleć o zainstalowaniu trybu kampanii, w którym będziemy mogli walczyć zarówno z czołgami, jak i samolotami... Ulepszanie samolotów jest łatwe i proste, nic nie jest wyzwaniem w ogóle gra... Fajnie jest grać tylko do przeszłości.
Daję to trochę niższą ocenę, ponieważ 1) flary można kupować tylko podczas gry, więc staje się to trochę interupptacyjne2) Nie pokazują punktów wymaganych do przejścia na następny poziom oficera, ile jest tam poziomów3) W przetrwaniu tryb nie wyjaśnili systemu nagród o gwiazdach, ile złota możesz wygrać, ani nic. Gdzie te gwiazdy pokazują, do czego służą i w ogóle. Proszę to naprawić. Poza tym gra bardzo mi się podobała.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes פעולה zdio
Bardzo dobra gra. Problem w tym, że broń i odrzutowiec są zbyt drogie, aby wykonać wyższe misje.
Cóż, myślę, że gra jest świetna, ale dlaczego moje inne odrzutowce nie mogą w nią grać… kiedy wybieram inny odrzutowiec oprócz pierwszego, gra nie jest już odtwarzana podczas operacji. Jedyne, co widzę, to ekran robi się czarny, ale elementy sterujące są tam ... nie widzę odrzutowca
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Akcija rqqd
Najlepsza gra świata
Podczas słodkiej części domowej prosi mnie, abym wrócił do domu w ograniczonym czasie i chociaż używałem najszybszego myśliwca i na pełnej prędkości, ale czas się skończył.. kolejna rzecz.. frustrujące jest to, że każda faza ma kilka punktów kontrolnych i jeśli wygram wszystkie punkty kontrolne z wyjątkiem ostatniego, wtedy tracę całą fazę + mam niekończące się fale ataków, które ciągle pojawiały się, nie wiedząc, ile i kiedy z nimi skończę
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Veiksmas tzt
W dniu, w którym zainstalowałem tę grę, za pierwszym razem działała dobrze, ale potem zacinała się na ekranie ładowania, gdy próbowałem w nią zagrać. Napraw mój problem.
Zredagowana recenzja: Naprawdę świetna gra, ale nie jest to prawdziwa gra online! Używam do gry w trybie 'team online'. Raz rozpoczęta gra idzie do samego końca z rozłączoną siecią, a także otrzymuję komunikaty „Wygrałeś” lub „Przegrałeś”. Wróg nie przestaje cię gonić, nawet jeśli sieć się zakłóci!! Gdyby programiści mogli zrobić z tej gry prawdziwą grę online z czatem głosowym lub oknem czatu tekstowego, dałbym solidne 5 startów!!
Awarie częściej niż w rzeczywistości grane, jeśli nie, to zawiesza się podczas gry, powodując, że zostałem zestrzelony....Jeśli nie jest kompatybilny z urządzeniem z rdzeniem Samsung Galaxy A 02, należy to określić przed instalacją.
Nie można przywrócić identyfikatora. Nie można obracać nagród na prezenty. Powozik.
Aaaa
Cudowna gra. 1 minuta to że boty są zbyt mocne
Super polecam !!!
Super !!!!
Grafika jest bez wątpienia dobra, ale po kilku misjach staje się powtarzalna. W trybach online, jak możesz połączyć się ze znajomymi... powinien być tryb prywatny czy coś... chyba, że nadal tego nie rozgryzłem. I ostatnia rzecz... dlaczego błotniak nie może całkowicie zatrzymać się na niebie... tak samo powinien być F35
Potrzebna jest pełna obsługa kontrolera... wszystko jest w porządku na ekranie dotykowym.
Grafika i rozgrywka do tej pory były OK. Mój problem polega na tym, że zatrudniam wsparcie. I wydając dla nich za dużo pieniędzy. Wsparcie nigdy nie nadejdzie, ale pieniądze nie podlegają zwrotowi. Czemu? Czy to problem z błędem? W sumie dobre dla początkujących w grach z samolotami bojowymi. Mam nadzieję, że jest odpowiedź na ten problem. Dziękuję i więcej mocy.
Zabawne, ale krótkie. Udało mi się już ukończyć grę, a teraz gram tylko mecze wieloosobowe. Szkoda, że nie było więcej meczów wieloosobowych lub więcej samolotów i broni. Robi się nudno.
Co Ty robisz, człowieku? Najpierw dajesz tyle monet przez reklamy, ale teraz po kilku dniach przestajesz i dajesz amunicję do nieużywanych broni. Jeśli będziesz to kontynuował, na pewno opuszczę tę grę
Flying Muscle Car Robot Transform Horse Robot Game Pustolovske igre fimy
Jak dotąd przykuł moją uwagę. Moją jedyną negatywną odpowiedzią jest to, aby początkujący otrzymali trochę siły ognia i przyzwoite samoloty, aby radzić sobie nieco z bardziej zaawansowanymi samolotami, zanim zaczniesz rzucać się na sprzęt, broń i inne ulepszenia wydajności, na które wielu graczy nie może sobie pozwolić. Niech wpadną w gorączkę „cholera, prawie to miałem”, a przynajmniej wydadzą trochę tylko po to, by kłócić się z innymi na lub w pobliżu poziomu, tworząc bardziej zaokrągloną, kompletną grę.
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dobra i przyjemna aplikacja do gier. Ale wideo nie jest odtwarzane lub nie łączy się z witryną lub serwerem. A koło loterii z nagrodami nie obraca się, by odebrać nagrodę. Byłbym bardziej ekscytujący, gdyby koło loterii z nagrodami reagowało. Rozwiąż ten problem 🙏.
Dobrze
Zajebiscie
Specjalny prezent może być walutą częściej niż obecnie! Wtedy złamaliśmy ** wiernych fanów, a gracze mogą ulepszać i walczyć z bardziej błogosławionymi!! Niekoniecznie musi być tak proste, jak wniesienie wkładu! Po prostu możliwe!! Poza tym mam trudności ze strzelaniem pociskami po namierzeniu celu! Czy jest w tym jakaś sztuczka? Poza tym... jest super!!
fajna gra
Wspaniała gra. Uwielbiam grać i nie nudzić się. Ale proszę, chcę, żebyś nad tym popracował; koło się nie kręci, a co więcej sugeruję, że pociski i pociski powinny być nieograniczone. Dzieje się tak, ponieważ nie ma wystarczająco dużo pieniędzy, aby je kupić, ponieważ szczęśliwe koło nie kręci się. Dzięki, chciałbym, żebyś nad tym popracował
Jest to fajna gra, ale nie zapewnia funkcji zapewniających większą rozrywkę, takich jak przyjaciele, prośby znajomych, czat, czat głosowy itp., Jak inne gry. A przede wszystkim w tej grze Najlepsze myśliwce nie są dostępne. Lubić. J17 Thunder (Pakistani) to potężny i popularny Jet, jak inne... Plz zanotuj moją opinię... Jestem profesjonalistą w tej grze... ale nudzi mi się w nią grać...
Jedność najprostszy silnik ja też w nim robię gry jest jednym z tymi lepszymi.
Naprawić proszę sterowanie na czujnikach. Od kiedy tak jest, że jak przechylam telefon w lewo do samolotu leci w prawo. Za to 3 gwiazdki, proszę, ale to jest coś do roboty, albo dodajesz zmiany. w damie 5 lat. EDIT: Na razie wszystko działa dla tego obiecanego 5 gwiazdek daję bo gra jest ekstra gra strategiczna.
Gra jest spoko
Ta gra ma bardzo poważną usterkę, misja zaczyna się, ale kontrola nad równiną jest zablokowana i zostałem zestrzelony. Czy ten problem można naprawić?, proszę! Gdyby nie ten problem dałbym grze 5 gwiazdek.