Post by singsinneynonskang on Mar 7, 2022 5:19:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar hamısını səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu çətin və əyləncəli sevirəm! amma 5 ulduz verə bilməməyimin səbəbi bir mövsüm turnirində 2-ci yer qazanmağım və 250 Helga kartı ilə mükafatlandırılmalı idim amma heç nə almadım! Redaktə: Mən oyun parametrləri vasitəsilə tərtibatçılarla əlaqə saxladım və onlar problemi tez həll etdilər və mükafatımı verdilər!! İndi oyuna 5 ulduz verə bilərəm!
Hər şey qaydasındadır, amma son yeniləmə oyunumu alt-üst etdi, mən daha 1 ilə 1-də mübarizə apara bilmirəm. Və mənim bütün personajlarımda Danny Phantom portreti var, lakin o, onun maksimize edilmiş bir patrik olduğunu deyir!? Bu səhvi düzəldə bilsələr, oyun yaxşı olacaq!
MƏNİM BUNDAN XOŞUM GƏLİR!!!!! qrafika gözəldir və dəriləri bəyənirəm və ən yaxşısı əylənmək və nikelodiondan yeni personajlar əldə etməkdir
google play bulud oyun tərəqqi qənaət mövcud deyil. oyunu silsəniz, irəliləyiş itiriləcək + bu oyuna faydasız pul xərcləməyin.
Bu versiya yaxşıdır. Mən həmişə orijinalı onlayn oynayırdım və bunu gözləyirdim. Bu, bir neçə il əvvəlki kompüterə bənzəmirdi. Qrafiklər də dəhşətlidir.
Super Brawl Universum: Kämpfe mit Freunden Action hapi
İndiyə qədər sevimli oyun. Nickelodeon bütün ulduz döyüşləri çıxana qədər. Çox əyləncəli. Oynamaq çox asandır. Reklam yoxdur.
Bunun server və ya məbləğ olduğunu bilirəm, amma son vaxtlar 3v3 döyüşlərinə daxil ola bilmirəm və bu, məni qarışdırır, çünki yükləmə ekranında ilişib qalanda insanlar məni qabaqlayırlar. Yəni bu dəfə yaxşı reytinq yoxdur🙃
Super Brawl Universe Екшн yulp
Super Brawl Universe. Join iconic characters from Nickelodeon's all-time, most popular shows to battle it out in the ultimate arcade action game!
Oyun əyləncəlidir, amma mən ona 4 ulduz verərdim, çünki komandaya hansısa bir xarakter qoymağa və ya dəyişməyə cəhd etsəm, o, qalib gəlir, mənə icazə vermirəm, çünki bu, hər hansı başqa şeyləri düzəldərsə, reaksiya vermir. Mən onu 5 Ulduzla dəyişəcəm
Düşünürəm ki, bu oyun yaradılandan bəri olduqca yaxşıdır, lakin qrafika bir az daha yaxşı olmalıdır və oyun müxtəlif şoulardakı personajlardan birini oynamaq üçün yaxşıdır, lakin düşünürəm ki, Nickelodeon oyuna cənab Blik, Gordon, kimi daha çox personaj əlavə etməlidir. Vafli, Sanjay, Kreyq, SwaySway, Buhdeuce, Jimmy Neytron, Sheen, Robot, Monster, Fanboy, Chum Chum. Ümumiyyətlə, pis deyil
(7.9 MB) Download 1 Həftəyə Turnik Elə | 3 Ən Effektiv Hərəkət | 100 ...
Super Brawl Universe ઍક્શન epib
Maraqlı oyun konsepsiyası, lakin intuitiv idarəetmələri təmin edə bilmir. Siz heç vaxt uduzduğunuzu düşünmürsünüz, çünki siz bacarıqsızsınız, amma idarəçiliyə görə. Bəzən bloklama qeydə alınmır və ya ekranın sağ tərəfini tutmaq adi hücum kimi qəbul edilir
Bəzən qəzəblənsəm də, bu oyunu çox sevirəm. Mən hələ də oyunu sevirəm, o da Sponge Bob, Patrick, Linkoln Loud, Denni Phantom, Timmy Turner, Kid Danger from the Adventures of Kid Danger və həmçinin Leo, Donnie, Mikey və Ralph kimi sevimli cizgi filmi personajlarım var.
Pis deyil tbh bu günə qədər olduqca xoşdur, lakin bu gərgin, nəhəng ad oyununun əsl keyfiyyət səviyyəsini müəyyən etmək üçün mütləq daha çox vaxta ehtiyacım var! Dediyim kimi, ilk oyun zamanı oyunu sevdim, onunla sesh, real söhbət!
Digər Nick personajları ilə döyüşmək əyləncəlidir və personajlar da sərindir. Bəli, şübhə altına alına biləcək bir neçə şey var, amma... Bu, ümumiyyətlə, əla ideyadır. Ona görə də mən bunu 5-dən 4,5-dən çox qiymətləndirirəm.
Super Brawl Universe Коды: Советы И Руководство, Чтобы ...
Super Brawl Universe is an Action game featuring characters from Nickelodeon, such as SpongeBob SquarePants, Patrick, Angelica Pickles, Timmy Turner, and many
Super dava kainatı əla oyundur! Demək istəyirəm ki, bu, martın 7-nə qədər idi. Əsas odur ki, proqramı sildim, sonra quraşdırdım. Sonra mənə mənim olmayan istifadəçi adı verdi... Rok ulduzu Cerri. Hər şey sındırılmış görünürdü. 3v3 döyüşləri, hadisələri, 1v1 döyüşləri və ya çağırışları edə bilmədim! Xahiş edirəm məni normal hesabıma qaytarın. İstifadəçi adım inanılmaz meduzadır
Onu işğalçı zim personajları üçün yükləyiblər. Onları əldə etmək çox vaxt apardı, nəinki kiçik ekranınız varsa (s7 edge) həqiqətən uzaqlaşmaq qabiliyyətiniz yoxdur, onlar sizə kifayət qədər yer vermir. Yalnız blok edə bilər.
Super Brawl Universe - iPad Gameplay - YouTube
Rocket Punch! پزل vnpi
Uşaqlar, Süngər Bob, Pişik və İt, TMNT, Hey kimi köhnə uşaqlıq xatirələrini təzələdiyiniz üçün sizə təşəkkür edirik! Arnold, Rugrats çox böyük bir hissədir. Oyun standart Samsung J710FN telefonumda olduqca rəvan işləyir. 1vs1 döyüşü konsepsiyası Nick personajlarının sevimli qrafik modelləri ilə çox cəlbedicidir. Oyunun arxasında olan hər kəsə təşəkkür edirəm. Hindistandan sevgi.
Bu oyun əladır, amma keçmiş döyüşlərə avtomatik oynatmadan cavab verə bilsəm, daha yaxşı olardı
Mən yüklədikdən sonra oyunu səbirsizliklə gözləyirdim və dərslikdən sonra 3v3 davası və 1v1 davası edə bilmirəm. Buna görə də nə seriya üzərində işləyə, nə də kubok qazana bildim. zəhmət olmasa bunu düzəldin. Mən bu oyundan imtina etmirəm və düzələn kimi ikinci şans verirəm
Mən bu proqramı sevirəm! Nik mənim uşaqlığım idi. Çox istərdim ki, onlar müxtəlif nik şoularından daha çox personaj əlavə etsələr.
Dive into Super Brawl Universe Nickelodeon and catch your favorite characters all in one game. Learn more about the gameplay details here in
Mən bu oyunu real dünyada o qədər çox sevirəm ki, o, pul qazandırır, lakin mobil telefonda onu pulsuz əldə edirsiniz, heç bir reklam yoxdur😍😍
90-cı illərin körpələri üçün əladır!¡¡¡!! mütləq daha çox simvol əlavə etməliyəm və əlavə gücləndiricilər də olmalıdır və yalnız bir ən azı iki olmamalıdır, lakin mən həyəcanlıyam və mağazada nə olduğunu görmək üçün səbirsizlənirəm
Tək oyunçu kampaniyası olmayan onlayn davaçı kimi görünür. Səviyyəsi yaxın olan rəqiblə qarşılaşanda bu, heç də yaxşı nəticə vermir, o, sizin səviyyənizdən iki dəfə yüksək olan biri ilə sizi uyğunlaşdıra bilər. Başqa bir rəqibə üstünlük vermək istəsəniz, bu, yaxşı miqdarda brilyantlara başa gələcək və döyüşü tərk etsəniz, sinənizi itirəcəksiniz.
Bunun böyük potensialı var, lakin onun çoxlu təkmilləşdirmələrə ehtiyacı var. Birincisi, bu oyun daha çox simvol lazımdır. Niyə Cosmo, Wanda, Crocker, El tigre, Ickis, oblina, Krumm, katara, Sokka, Zuko, Vexus, Toph, Ember, Technus and Cimmy neytron burada deyil. İkincisi, istifadəçi öz adlarını qoysun. Avtomatik yaradılan adlar dəhşətlidir. Üçüncüsü, daha yaxşı hadisələr olsun. Və daha çox hərəkət əlavə edin. Hərəkətlər super yükdən başqa bir qədər sadədir. Onu personajlar üçün daha unikal edin.
Nickelodeon Super Brawl Universe Mod Apk 2.10 gratuito per ...
Download Super Brawl Universe APK [312 MB] (✓ Free) - SuperBrawl APK - Super Brawl Universe Game - Latest Version. Developer: PLAYSOFT - Package Name:
Əla!!!
Daha yüksək səviyyələrə çatana qədər və daha 3x3 Döyüşlərdə qalib gələ bilməyənə qədər xoşdur, çünki həmişə daha yüksək səviyyəli döyüşçülərə qarşı mübarizə aparacaqsınız. Bu pisdir!
Əla deyil, ilk ekranda davaçıların üzərinə klikləyin deyəndə ilişdim
Bu oyunun belə böyük bir ödəniş divarı var! Sizə əla şeylər verən çoxlu xüsusi təkliflər var və pul xərcləmədən personajların kilidini açmaq çox, çox çətindir! 1000$ xərcləsəniz, bu oyun əla ola bilər, amma bu dəlilikdir!